UITBREIDING HUISSTIJL

Heeft u al een huisstijl, maar wilt u deze uitgebreider toepassen? Wij helpen u graag met het maken van nieuwe uitingen die aansluiten bij de stijl van uw bedrijf.

BANNERS, VLAGGEN, POSTERS ETC...

Er zijn vele soorten uitingen die u kunt meenemen naar bijvoorbeeld een beurs, markt of presentatie. U wilt deze uitingen laten maken in uw huisstijl.

Of misschien wilt op uw eigen event banners neerzetten voor partners of bedrijven die komen presenteren. Deze bedrijven willen zelf zorgen voor input maar u wilt dat de banners aansluiten bij de stijl van uw event.

STATIONARY

Een bestaande huisstijl is op veel verschillende manieren toepasbaar. Denk hierbij aan briefpapier, visitekaartjes, notitieblokken en nog veel meer.

Misschien heeft dit tot op heden geen prioriteit gehad, maar wilt u deze uitingen alsnog graag laten maken.

MERCHANDISE

Op een beurs of bij een klantgesprek kunt u iets meegeven waardoor u niet vergeten wordt. Denk aan een pen, tas, mok etc. Op deze spullen staat een ontwerp dat meteen doet denken aan uw bedrijf.

MOGELIJKHEDEN...

Er zijn nog veel meer mogelijkheden als het gaat om het gebruiken van uw huisstijl voor extra uitingen. Wij denken graag met u mee en maken snel, vakkundig en goedkoop ontwerpen voor wat u nodig hebt! Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Start nu met een nieuw project